Şehit Mehmet Ali Körükçü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi


Vizyon: Toplumumuzu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaran bireyler yetiştirmek, öğrencilerimize; bilgi çağının gerektirdiği özellikleri taşıyan ve uygulayan, sanayinin ve hizmet sektörünün taleplerine göre mesleki bilgi, beceri ve davranışları kazandıran, onları ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda hayata, iş alanlarına ve yüksek öğretime hazırlayan bireyler yetiştirerek, örnek ve önder bir eğitim-öğretim kurumu olmaktır. İSTİYORUZ Kİ... Okulumuzda Sevgi, Saygı ve Hoşgörü herkesin ortak değeri olsun. Toplumsal yaşantımızın her alanında herkes hukukun üstünlüğüne inansın Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Öğrenenler öğrendiklerini kendisi, ailesi, milleti ve tüm insanların yararı için kullansın. Okulumuzda öğrenen ve öğretenler değişime ve gelişime açık olsun. Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. Okulumuzda her bireyin eşit olduğunu tüm veli, öğrenen ve öğretenler bilsin. Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.

Misyon: BİZ KADINHANI ATL, METEM MÜDÜRLÜĞÜ OLARAK MİLLİ EĞİTİMİN GENEL VE ÖZEL AMAÇLARI DOĞRULTUSUNDA BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZİ, YETİŞTİRMEKTİR. Toplumsal sorumluluklarının bilincinde olarak toplumsal gelişim sürecinde etkin bir şekilde rol alabilen, teknolojik yenilikleri takip ederek meslek hayatına uygulayabilen, rekabetin sürekli arttığı günümüzde kendisini devamlı yenileyerek rekabet edebilen, yaratıcı düşünebilen ve gelişimi kendisine ilke edinmiş, ATATÜRK ilke ve inkılaplarına bağlı bireyler olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:15 - 17:00
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Futbol, Masa Tenisi, Voleybol
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: E-Twining,ERASMUS+
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: E-Twining,ERASMUS+

Telefon - 03328340312

Belgegeçer - (332) 834 0313

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://kadinhanimetem.meb.k12.tr

Adres - Güngören Mah. Konya Cad. No101 Kadınhanı KONYA

Öğretmen :34
Öğrenci :366
Derslik :13
Atölye-İşlik :4
Çok Amaçlı Salon :1
BT Sınıfı :3
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2625
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Tam gün eğitim.

Yerleşim Yeri - Konya Caddesi, Müftülük karşısı ve çarşı merkezine yakın.

Adres - Güngören Mah. Konya Cad. No101 Kadınhanı KONYA

Ulaşım Ulaşım il merkezine otogardan her 15 dakikada minibüsler aracılığı ile sağlanmaktadır. Yaklaşık olarak merkeze 45 dakika sürmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 57 km uzaklıktadır.